Ett skräddarsytt gardinintryck

Gör ditt kontor unikt, för en bättre arbetsro och trivsel.

Gardiner för kontor och offentlig miljö

Måttbeställs av högkvalitativa material, våra gardiner har inte bara funktion utan också stil, med ett brett utbud av färger som speglar ert företags identitet. Dessa gardiner minskar störande ljud, vilket bidrar till ökad koncentration och minskad stress bland medarbetarna. Våra expertdesigners står redo att hjälpa er att hitta en lösning som inte bara dämpar ljud utan också förstärker er kontorsinredning. Kontakta oss för en konsultation och låt oss förvandla ert kontor till en inspirerande och produktiv plats

Hur gör jag för att beställa?

Att beställa är enkelt: börja med att få en uppskattad prisbild till följd av en konsultation där vi väljer material och design, få en exakt mätning och en tydlig offert. Vi syr sedan dina gardiner efter dina exakta mått i vår ateljé och avslutar med professionell installation. För en skräddarsydd lösning som kombinerar stil, precision och kvalitet.

Fördelar med måttbeställda gardiner..

Estetisk förbättring

Med kontorsgardiner kan man förhöja sitt varumärkesimage och skapa en inbjudande arbetsmiljö.

Brett sortiment

Gardinova erbjuder ett brett utbud av gardiner. Det finns ett urval av färger och tyger för att matcha varje företags unika stil och behov.

Ljuddämpning

Tack vare gardiner absorberas en viss del störande ljud, vilket förbättrar koncentrationen och ökar produktiviteten.

Ljuskontroll

Gardiner möjliggör reglering av naturligt ljus, minskar bländning på skärmar och reducerar ögontrötthet.

Energibesparing

Gardiner i en offentlig miljö bidrar till en jämnare inomhustemperatur, minskar behovet av uppvärmning och kylning och sänker därmed energikostnaderna.

En helhetslösning för företag

Ta hjälp av experter inom gardiner, vi förvandlar ett kontor i taget.

Vanliga frågor om kontorsgardiner

Kontakta oss för en prisbild kring vad gardiner kostar just för erat kontor/ offentliga miljö.

Vi erbjuder monteringshjälp av professionella hantverkare. Våra hantverkare är specialiserade på inredningsmontage och har en lång erfarenhet kring gardiner.

Vi har en unik gardinkollektion framtagen för just förtag samt offentliga miljöer. Denna kollektion är flamsäker och utvald med omsorg för att bidra till betryggande kontorsgardiner på ditt företag. Här hittar du kollektionen flamsäkra gardiner.