Om oss och vår gardinresa

Gardinova, grundat 2022 av ett par entusiaster inom inredning. Våra gardiner föddes ur en dröm om att dela vår passion med flera. Vi la våra tidigare karriärer åt sidan för att hängiva oss helt och fullt åt det vi älskar mest - att skapa unika gardinlösningar som lyfter varje rum till nya höjder.

Vår resa har varit och är än idag en genomgripande utforskning, där vi noggrant söker efter de mest förfinade materialen. Vi har idag hittat enligt oss den skickligaste sömmerskan i Stockholm. Hon skräddarsyr våra gardiner i en ateljé i Stockholm och hennes hantverk gränsar till perfektion.

En central tjusning i gardinbranschen ligger i den oändliga möjligheten att samverka med en mångfald av unika hem och individer. Det är en oneklig glädje att skapa exklusiva gardinlösningar och att förädla inredningsmiljöer driver oss framåt. Varje dag möjliggörs interaktioner som banar väg för nya inspirerande berättelser att ta form.

Än idag efter över 1000 uppsättningar förundras vi över den omedelbara förvandlingen ett rum genomgår när gardinerna sätts på sin plats.

Måttanpassade gardiner, vi på Gardinova

Frida Persaud

Gardinova utför montering av gardinskenor

Patrik Szigeti

Gardinova steamar sammetsgardiner

Fredrik Szigeti