Gardinmonteringshjälp - Så nyttjar du RUT avdraget

RUT-avdraget är en del av det svenska skattesystemet. Det finns som ett ekonomiskt stöd vi tjänster såsom montering av gardinskenor och upphängning av gardiner. Detta innebär att man kan dra av 50% av arbetskostnaden för dessa tjänster direkt på fakturan när man anlitar gardinhjälp.

 

RUT berättigad

RUT-avdraget finns tillför alla skattebetalare som skattar minst 20 tusen per år. Det är en fördelaktig möjlighet för dem som önskar uppdatera sitt hem med ny gardinuppsättning på ett kostnadseffektivt sätt. På skatteverket går det läsa mer om vad RUT-avdraget innebär och se om du är berättigad RUT.

Såhär går det till

Ta första steget mot enkelt gardinupphäng: Kontakta oss för assistans med montering av dina gardinskenor. Vi förbereder en offert för dig som inkluderar RUT-avdraget. Du kan luta dig tillbaka; vi sköter allt kring RUT-avdraget åt dig, och det reducerade beloppet är allt du behöver betala.

Skillnaden mellan ROT och RUT

ROT-avdraget är avsett för arbetskostnader relaterade till renovering, ombyggnad och tillbyggnad av bostäder, med fokus på att förbättra eller underhålla fastigheter. RUT-avdraget är istället inriktat på hushållsnära tjänster som underlättar vardagslivet, inklusive städning, tvätt och montering av gardinskenor.

Vanligafrågor om RUT

På skatteverket kan du enkelt logga in och räkna ut om du har RUT kvar att utnyttja på arbetskostnader relaterade till gardinmontering.

Du kan enkelt och smidigt kontakta oss via mejl info@gardinova.se

Vi hjälper dig däröver beställa gardiner med montering och nyttja ditt RUT-avdraget.