Skötselråd gardiner

 

 Skötselråd gardiner

För att ta hand om dina gardiner på bästa sätt rekommenderar vi följande skötselråd:

  1. Vädring: Det är viktigt att vädra dina gardiner regelbundet för att hålla dem fräscha och fri från damm. Öppna fönstret eller sätt upp gardinerna på en ställning för att tillåta luftcirkulation.
  2. Vid fläckar: Punkt behandling fläckarna. Om du har en fläck på dina gardiner, bör du behandla den så fort som möjligt. Beroende på materialet på gardinerna kan du använda en speciell fläckborttagningsprodukt eller tvätta gardinen med en fuktig trasa och mild tvål. God idé är att hänga upp gardinerna när de fortfarande är lite fuktiga.
  3. Tvätt: Om gardinerna är tvättbara, tvättas dem i enlighet med tvättinstruktionerna. Undvik höga temperaturer och torktumling och använd alltid tvättmedel för fin tvätt. Våra rekomendationer är att inte tunna linnegardinen eller 100% linne gardinen då linne tenderar att krympa vid tvätt. Om ni väljer tvätta görs det med eget ansvar för resultatet.
  4. Steamning/ Strykning: Stryk eller steama gardinerna när de är torra för att återställa deras form och släta ut eventuella veck.
  5. Förvaring: När du inte använder dina gardiner, förvara dem på ett svalt och torrt ställe, borta från direkt solljus och fukt.

Genom att följa dessa skötselråd kan du säkerställa att dina gardiner håller sig i gott skick länge.

Custom content

Use this advanced section to build your own layouts or to add custom HTML, Liquid, or scripts.